Marci renumite

> Belinda
   - a fost o marca foarte    apreciata incepand cu 1882 .
> Cohiba
   - este o marca introdusa in    1968 care a devenit foarte    repede ...
> Cuaba
   - marca comercializata initial    in Anglia din 1996, este ...

Accesorii

> Humidoruri
> Brichete
> Tuburi
> Instrumente de taiat
> ScrumiereMarci renumite

Belinda - a fost o marca foarte apreciata incepand cu 1882. In 1987 se reintroduce in productia de serie automatizata si se vinde in special pe piata est europeana.
   
Cohiba - este o marca introdusa in 1968 care a devenit foarte repede o marca de referinta a industriei cubaneze de tutun. Initial a fost mai subtire si din 1982 are dimensiunile actuale.
   
Cuaba - marca comercializata initial in Anglia din 1996, este prima marca cubaneza introdusa dupa 1968. Aceasta marca a fost popular in sec. XIX.
   
Diplomaticos - marca introdusa in 1966 ca o marca personala a liniei Montecristo vanduta initial in Franta. In general are dimensiuni medii si mari.
   
El Rey del Mundo - "Regele Lunii" a fost dezvoltat in 1848 si a fost considerata una din cele mai importante marci cubaneze. Caracteristica sa este culoarea foarte inchisa a invelisului si a fost unul din cele mai scumpe trabucuri in anii '60.
   
H. Upmann - aceasta marca dateaza din 1844 cand Hermann Upmann, bancher german imprima pe cutiile de trabcuri numele bancii sale, cutiile oferindu-le cadou promotional. Astfele s-a nascut marca H. Upmann.
   
Hoyo del Monterey - a fost fondat in 1865, denumirea reprezentand o zona particulara din cunoscuta regiune Vuelta Abajo.
   
La Corona - este una din cele mai vechi marci de trabucuri. A fost foarte populara in trecut acum fiind o marca minoritara. Actualmente este fumata frecvent de cubanezii care prefera marcile vechi si cu traditie.
   
La Gloria Cubana - o marca veche datand din 1885, "Gloria Cubei" este prezenta astazi intr-o varietate de trabucuri de dimensiuni mici. Aceasta este una din cele cateva marci care se fabrica manual.
   
Montecristo - marca renumita cubaneza, s-a dezvoltat incepand cu 1935 fiind produsa de cei ce produc si H. Upmann. Numele provine de la romanul lui Alexandre Dumas - Contele de Monte Cristo. Cu ajutorul lui Alfred Dunhill, in Anglia , aceasta marca devine cea mai populara marca Cubaneza in Europa. Se fabrica manual.
   
Partagas - aceasta marca poarta numele fondatorului - Don Jaime Partagas care a inceput productia in 1827 dar a denumit trabucurile dupa numele sau incepand cu 1845. Aceasta marca a obtinut medalii de aur la expozitii internationale intre 1867-1884. Cuprinde o gama larga de dimensiuni avand o aroma intensa si un gust puternic.
   
Par Larranaga - marca infiintata in 1834 este cea mai veche marca de trabucuri cubaneze care se produce si in prezent.
   
Quintero y Hno. - marca dezvoltata de fratii Quintero in 1940. Aceasta marca este prezenta si astazi.
   
Ramon Alones - Originea acestei marci este in 1837 cand Ramon Alones a fost primul care a introdus marcarea cu etichete a cutiilor sale cu trabucuri pentru a-si promova produsele.
   
Romeo y Julieta - marca dezvoltata in 1875 si-a dovedit calitatile prin castigarea medaliilor de aur la expozitii internationale intre 1885-1890. Aceasta marca este cea care a introdus pentru prima data dimensiunea "Churchill" in onoarea fostului Prim Ministru britanic Winston Churchill. Romeo y Julieta reprezinta astazi una dintre cele mai renumite marci de trabucuri din lume.
   
San Cristobal de La H.- cea mai noua marca de trabucuri cubaneze introdusa in 1996 are numele de la denumirea de origine a Havanei cand a fost fondata in 1519 - San Cristobal de La Habana. Marca are 4 dimensiuni, fiecare purtand numele forturilor de aparare ale orasului. Doua dimensiuni Fuerza si El Morro sunt intalnite numai la marca San Cristobal de La H.
   
Sancho-Panza - marca denumita dupa scutierul lui Don Quijote din nuvela lui Miguel Cervantes din 1605. Este o marca veche infiintata in 1852. Productia de trabucuri este manual.
   
Trinidad - incepand cu 1980 aceasta marca a fost produsa exclusiv pentru Fidel Castro. Aceste trabucuri erau folosite pentru a fi oferite cadou diplomatilor straini. In 1998 marca a fost lansata la export.
   
Vegas Robaina - este una din liniile noi introduse de industria cubaneza de tutun dupa 1990. A fost lansata official in Spania in 1997.Linia cuprinde 5 dimensiuni rulate manual. Numele marcii vine de la Alejandro Robaina renumit pentru cultivarea tutunului pentru invelis in Vuelta Abajo. Trabucurile sunt produse din cel mai fin tutun cubanez si invelite in tutun cultivat la ferma lui Robaina.
   


Fabricare Accesorii Contact